2016. június 3., péntek

Amerikai biztosító megint levelez

Kaptam egy második levelet a biztosítótól. Azt írják hogy újból megnézték a házat és még mindig nincs megjavítva a korlát meg nincs a hátsó bejáratnál lépcső. A korlátra nem szoktunk támaszkodni, de ha megtennénk se esnék át a korlátok között. Illetve jó a korlátok között ülni. A hátsó bejáratnál meg nincs lépcső, mivel nincs is hátsó bejárat. Le van zárva és a zár törött, le van fogva csavarokkal, nem lehet kinyitni. Így egyszerűen nem is létezik.

Meg írják hogy "2017 januárjában szerződésújítás". Azt hogy? Ha most januárban kötöttem a biztosítást és csak 6 hónapra, akkor nem júliusban lenne az újítás? Január az nem 6, hanem 12 hónapra van az előző januártól.

Meg különben is, mikor jártak ezek erre? Itt lakunk már több mint 3 hete, de biztosítótól nem kopogott az ajtón senki. Ezek szerint csak úgy besétáltak a ház mögé? Nem kellett volna hogy szóljanak? Pár napja láttam egy igen gyanús piros autót, ami megállt a ház előtt és befelé nézett egy fickó a kocsiból. Vajon ő lehetett a biztosítósok embere? De az nem szállt ki az autóból, akkor honnan láthatta volna hogy van-e lépcső a hátsó bejáratnál?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése